Mkpa ọdịnaya na-emekọrịta ihe na itinye aka

Latest collection of data for analysis and insights.
Post Reply
rumiseoexpate11

Mkpa ọdịnaya na-emekọrịta ihe na itinye aka

Post by rumiseoexpate11 »

Ozi ịntanetị abụghị naanị ederede doro anya ọzọ. Nzukọ ndị ahụ gosipụtara ọtụtụ ụzọ ọhụrụ iji mee ka ozi-e na-adọrọ mmasị karị. Otu ụzọ bụ site na ozi-e mmekọrịta. Ozi ịntanetị ndị a na-ahapụ ihe ozugbo n'ime ozi ahụ. Dịka ọmụmaatụ, ha nwere ike dejupụta nyocha ma ọ bụ pịa ihe onyonyo carousel. Nke a na-eme ka ahụmịhe ahụ na-atọ ụtọ karị. Usoro ọzọ bụ iji ọdịnaya sitere na onye ọrụ (UGC). Nke a pụtara gụnyere nlebanya ndị ahịa ma ọ bụ foto na ozi-e. UGC na-enyere aka wulite ntụkwasị obi. Ọ na-egosi na ndị ọzọ hụrụ gị ika. N'ikpeazụ, ọ nwere ike ime ka ndị ahịa nwee ike ịzụta ihe.

Mobile-Mkpụrụ mbụ na ọnọdụ gbara ọchịchịrị

Ebe ọtụtụ ndị mmadụ na-eji ekwentị, ekwentị-mbụ nke mbụ bụ nnukwu isiokwu. Nke a pụtara ijide n'aka na ozi ịntanetị dị mma na obere ihuenyo. Ha kwesịrị ịdị mfe ịgụ na mfe ịpị. Ọ bụrụ na ozi-e Data ahịa ahịa siri ike ịgụ na ekwentị, ọtụtụ mmadụ ga-ehichapụ ya. Ọzọkwa, Ọnọdụ gbara ọchịchịrị bụ nnukwu isi okwu. Ọtụtụ ndị mmadụ na-ejizi ọnọdụ gbara ọchịchịrị na ekwentị ha na kọmputa ha. Ekwesịrị imepụta ozi-e ka ọ dị mma n'ụdị ọkụ yana ọchịchịrị. Ya mere, nke a ghọrọ iwu imewe dị oke mkpa. Ọ na-eme ka ahụmịhe dị mma maka onye ọ bụla. N'ikpeazụ, ndị a bụ ole na ole n'ime echiche ndị bụ isi.

Image

Ọdịnihu nke nnyefe na ahụike ndepụta

Nnweta bụ maka ijide n'aka na ozi-e gị na-abanye na igbe mbata n'ezie. Ọ bụ nnukwu ihe ịma aka nye ndị na-ere ahịa. Nzukọ na 2022 kụziiri ọtụtụ ndụmọdụ ọhụrụ. Dị ka ihe atụ, ha kwusiri ike na ọ dị mkpa ịdị ọcha nke ndepụta aha. Nke a pụtara iwepụ ndị debanyere aha anaghị arụ ọrụ mgbe niile. Ọ pụtakwara ịlele adreesị ozi-e adịghị mma. Nke a na-edobe ndepụta gị ọcha ma kwalite aha izipu gị. N'ihi ya, o yikarịrị ka ị ga-ebuga ozi-e gị. Isi ihe ọzọ bụ nyocha email. A kọwara ngwaọrụ dịka DMRC na BIMI n'uju. Ha na-enyere aka gosi na ozi-e gị bụ ezigbo. Ha na-eme ka akara gị bụrụ nke a pụrụ ịtụkwasị obi. N'ihi ya, ị na-ewulite mmekọrịta siri ike na ndị na-ege gị ntị.
Post Reply