Nu totul este atât de înfricoșător, dar am prins câteva puncte la doar 7 zile de la prima indexare a paginilor de către Yandex și Google.
Nu am vrut să lansăm un astfel de produs cu injectarea a mii de ruble în publicitate, deoarece produsul în sine este și a fost mai mult un caracter de imagine și ne adaugă „puncte” atunci când ne Lista exactă de numere de telefon mobil vindem propriile servicii. Dacă nu aveau de gând să dea bani, atunci era necesar să se gândească la un fel de soluție care să fie evidentă, implementabilă, eficientă și ieftină, atât din punct de vedere al timpului, cât și al finanțelor.
Titlul nu ar fi un titlu dacă nu ar conține răspunsul – SEO și motoarele de căutare cu propriile lor mecanici de indexare.
Dar să revenim la SPA și la prima problemă pe care am întâlnit-o - indexarea paginilor al căror conținut este generat de JS după încărcare.
Yandex... un coșmar (din 2015, corectați-mă dacă greșesc, Yandex oferă conținut duplicat prin trecerea unui parametru special și nu acceptă indexarea conținutului JS). Google... nu l-a indexat (în ciuda faptului că acceptă indexarea conținutului JS), deși Google Search Console a arătat că pagina a fost servită complet cu conținutul necesar.
Motoarele de căutare nu au preluat nimic din toate acestea, ceea ce înseamnă că nu l-au adăugat la căutare, ceea ce înseamnă că ideea de indexare profundă prin etichete a fost pe punctul de a eșua.
Primul pas a fost să generezi un titlu (titlu, meta) și o descriere (descriere, meta) pe partea serverului folosind PHP (apoi vei râde mult când vei afla pe ce stivă a fost și este constructorul în sine).
Testăm.
Ura! Îl ridică!
Telly: Creator de scripturi de vânzări gratuit.
Dar bucuria dintr-o parte a realizării a fost umbrită de tristețe în cealaltă parte a realizării.
Înainte de lansare, am avut o ipoteză că Yandex și Google ar percepe în mod diferit următoarele adrese URL și le-ar considera unice:
Așa arată pagina scriptului de vânzări publice din magazin și constă din:
-